torek, 28. april 2015

7. FORMAraton ( 18.04.2015 - poročilo )

Tradicionalne tekaške prireditve Formaraton, ki del sredstev namenja Ustanovi otrok za boj proti raku, se je letos udeležilo manj kot 300 tekačev. Tokrat je prireditev skazilo zelo slabo vreme. Nizke temperature in dež niso ustavile tekače s velikim srcem, ki so tekli za dobrodelne namene. 



                           Ekipa  "Tekaški forum - ultra"  ter  Zmago Horvat 


Med njimi so bili tudi znani slovenci in vrhunski športniki. Start je bil odprt od  10.  do  17. ure, vsak pa si je po svojih zmožnostih izbral dolžino. Tek je bil namenjen posameznikom in ekipam. 


Tudi tokrat se je prijavila naša ekipa Tekaški forum – ultra, ki zmagujemo že od samega začetka ter že sedmič ubranila naslov najboljše ekipe. Ekipa se je od samega začetka nekoliko spreminjala, trenutno pa sva z Borisom Ivanovičem edina  od samega začetka.



                                       Miro  v popolni športni opremi


                            
                                                   Miro v cilju

 Ker sem do sedaj vedno pretekel v osmih urah okoli 80 km, sem si tudi tokrat zadal cilj preteči takšno dolžino. Zaradi razmočene in blatne tekaške steze ter vetra in nizkih temperatur je bilo letos najtežje, vendar mi je vseeno uspelo doseči željeni cilj. V  7:57:39  sem pretekel  77,44 km ter dosegel absolutno 9.mesto.


                                     
                                        Čakanje na podelitev priznanj

                  
                            Zmagovalna ekipa  " Tekaški forum - ultra "


Ni komentarjev:

Objavite komentar